U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

TESTIMONIALS

 

"Ik merk dat nu, 4 dagen later, de energie, het discomfort, het leren, het klungelen en het groeien van de afgelopen 2 dagen trainen nog altijd in mijn systeem zit. 

De gebeurtenissen binnen en buiten het lokaal brengen voortdurend nieuwe inzichten. Voortdurend de confrontatie met mezelf door spiegeling aan de ander..."

MIKE JANSSEN

 

"Nando is zo'n kerel die meer geeft dan neemt. Hij legt verbanden tussen mensen zodat tussen hen synergie kan ontstaan. Gewoon om de lol van het verbinden zelf. Verband is er ook in de enorme bandbreedte van zijn kwaliteiten.

Hij combineert pret met intimiteit, is energiek EN subtiel en zowel stevig als zacht als dat nodig is. Nando is een vakman die soms wat veel woorden nodig heeft om iets uit te leggen, maar weinig woorden nodig heeft om je te begrijpen."

LETTY WESSELS

 

"Nando is een zeer gedreven en betrokken man. Hij heeft een positieve energie die hij op een zeer goede wijze op zijn deelnemers kan overbrengen. Hij schept een vertrouwensband in de groep waardoor je als deelnemer ook wat van je zelf durft te laten zien. Ik heb veel aan zijn trainingen en aan onze persoonlijke gesprekken gehad."

LISETTE HETZLER

 

Testimonials