U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

COACHING² (Coaching in het kwadraat)

Samen en Evenwaardig. Dit kenmerkt coachen². Als we dit traject inzetten, dan doen we het samen. Jij bent in de lead. Ik, alleen, los dus niets op! Verder zijn we evenwaardig. Dit houdt in dat ik niet meer ben dan jij en omgekeerd. Jij mag er zijn en ik wil er ook zijn. Dit heeft als voordeel dat we niet eerst allerlei randvoorwaarden hoeven te bespreken.

Deelnemers ervaren deze manier als prettig confronteren en versneld tot resultaten en inzichten komend. Coaching is een zeer goede manier om snel en krachtig een 'liefdevol' zetje te geven naar de volgende stap op je (levens)pad of in je werk.

 

COACH WORDEN?

Sommige mensen zijn geboren helpers; iedereen voelt zich tot hen aangetrokken voor het bespreken van hun uitdagingen en problemen. Als jij een van die mensen bent, als je altijd je interpersoonlijke vaardigheden wilt verbeteren en anderen behulpzaam wilt zijn, dan ben je een potentiële coach.

Een coach is een veilige, niet-oordelende, inlevende professional die zijn klanten helpt bij het in kaart brengen van hun opties en het bepalen van de beste manier van handelen in moeilijke en gecompliceerde omstandigheden.

Meld je bij ons aan om coach te worden en ondersteun anderen bij de uitdagingen in hun leven.

Coaching